Tel. +31 (0) 30 – 238 36 70 (ma-do van 8.30-17.00 u en vr van 8.30-15.00 u) | info@simply-steel.nl

Hebben we uw interesse gewekt voor een klassiek materiaal dat helemaal van deze tijd is? En bent u benieuwd wat Simply Steel voor uw project kan betekenen. Neem dan even vrijblijvend contact op voor een staaltje van onze mogelijkheden. Wilt u een passende offerte aanvragen? Stuur dan de globale maatvoering en eventueel een tekening toe.

In verband met de maatregelen van de overheid is een showroom bezoek tot en met 9 februari helaas niet mogelijk. Zodra de overheid met meer informatie komt kunnen we aangeven wanneer we je weer kunnen ontvangen. Dank voor het begrip.

Bezoek op afspraak (tijdelijk niet mogelijk)

Showroombezoek uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om uw wensen met aandacht te kunnen bespreken. Let op: veel navigatiesystemen geven een onhandige route op. Via Google Maps gaat het wel goed.
Route via Google Maps

Contact Simply Steel

Noordzijde 66
2411 RC Bodegraven
Tel +31 (0) 30 – 238 36 70
info@simply-steel.nl
KvK: 28005595

Openingstijden van de showroom (op afspraak):

Maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

In verband met het Coronavirus hebben we de nodige maatregelen getroffen.
Klik hier voor meer informatie.

Beleef het zelf in Atelier Laren

De stalen concepten van Simply Steel komen prachtig tot leven in het Atelier van architectenbureau Kabaz te Laren. Het is een walhalla voor liefhebbers van architectuur, interieurdesign en wonen. In de voormalige garage en kunstgalerie tonen de architecten en ontwerpers van Kabaz wat ze kunnen. Ontdek wat er mogelijk is op het gebied van architectuur, interieurontwerp, domotica, verlichting, interieur en styling. Ervaar de Simply Steel producten zelf en ga naar Brink 9 in Laren.

Kijk ook
eens op:

Stalen kozijnen in Ibiza