Preventiematerialen voor op de werkvloer.
Uit veiligheid voor werknemer en bezoeker.

De 1,5 meter economie lijkt te zijn begonnen. Social distancing is het nieuwe normaal te worden. En een goede hygiene is geen uitzondering maar regel. Dit is geen momentopname, maar een blijvende verandering in onze bewustwording. Het vraagt om aanpassingen op de werkvloer en bij openbare gelegenheden. Laat jouw medewerkers, gasten en klanten zien dat je hun gezondheid serieus neemt. Bereid je voor op de 1,5 meter economie. Safety first. De C19 Prevention lijn bestaat uit design proof preventieschermen en standaards met handgel.

De C19 Prevention Screens zijn screens als kwalitatieve oplossing voor de lange termijn. Geen kuchschermen van plexiglas, maar protectieschermen met een slank stalen frame en veiligheidsglas. De kuchschermen voorkomen speekseloverdracht en daarmee besmettingsgevaar. En helpen de 1,5 meter afstand te bewaren. Ze zijn dus niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord, transparant en duurzaam.

De coronaschermen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Tussen bureau’s in kantoortuinen, bij receptiebalies, bij de toonbank, op de winkelvloer of verrijdbaar tussen de tafels in de horeca. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen en in verschillende maatvoeringen. Maatwerk is ook mogelijk.

C19 Simply Clean Standards zijn stabiele, kwalitatieve standaards met extra hygiene handgel. Voor bij de entree van winkels en kantoren. Of andere plekken waar veel traffic is en een goede hygiene gewenst is.

C19 Prevention Screens – in het kort

 • de duurzame lange termijn oplossing voor bescherming tegen het virus
 • met designuitstraling – slank, eigentijds en transparant
 • helder glasoppervlak behoudt openheid in de ruimte
 • eenvoudig te verplaatsen, dus multifunctioneel inzetbaar (nu en in de toekomst)
 • voorkomt besmettingsgevaar
 • helpt iedereen om te 1,5 afstand te bewaren
 • het laat aan je gasten en medewerkers zien dat je je verantwoordelijkheid neemt
 • met ca. 2 weken leverbaar

Over de spatschermen

Bij de C19 Prevention Screens is er keuze uit twee modellen: C19 Fixed Screen en C19 Mobile Screen. Een vast tafelmodel die eenvoudig vast te schroeven is of een verrijdbaar staand model voorzien van zwenkwielen met rem. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Het slanke stalen profiel heeft een grafietzwarte poedercoat (RAL 9011). Het 33.1 veiligheidsglas is vastgezet met stalen glaslatten.

Bekijk de prijslijst voor de beschikbare afmetingen en prijzen. Zit jouw afmeting of uitvoering er niet bij? Geen probleem, maatwerk is ook mogelijk.

Download prijslijst

C19 Simply Clean standaards en handgel

De C19 Simply Clean is een desinfecterende handgel in stijlvolle zwarte stalen standaard. Stabiel en duurzaam. Voor locaties met hoge traffic en waar een goede hygiëne gewenst is. Zoals winkels, horecagelegenheden, schoonheidssalons, kappers en kantoren. Het gebruik van de gel beschermt medewerkers en gasten. C19 Simply Clean Standard is de kwalitatieve oplossing voor de lange termijn.

 • stalen standaard met RAL 9011 poedercoat
 • stabiel en duurzaam
 • handgel met extra hygiënische werking door 70% alcohol
 • voldoet aan alle benodigde normeringen
 • handgel eenvoudig na te bestellen
 • het laat aan je gasten en medewerkers zien dat je je verantwoordelijkheid neemt
 • geschikt voor entrees van schoonheids- en kapsalons, horecagelegenheden en winkels en voor diverse plekken op kantoor

Bekijk het prijsblad voor meer informatie.

Download prijsblad

Voor in de horeca, op kantoor of in de winkel

Drukbezochte ruimtes en gelegenheden waar mensen frequent met elkaar in contact komen zijn de plekken die extra aandacht nodig hebben. Voor onze veiligheid en voor de social distancing. Het restaurant waar een scherm tussen tafels voor veiligheid kan zorgen. De kantoren en kantoortuinen waar schermen op en naast de bureaus geplaatst kunnen worden. De entree van een winkel, kantoor of bar waar de bezoeker zijn handen kan desinfecteren. De toonbank in de winkel waar de medewerker en klant met een scherm beschermt kunnen worden. De receptiebalie bij hotels of op kantoren, waar besmetting voorkomen kan worden door het plaatsen van de C19 Prevention Screen en de C19 Standard Hand Gel.

Informeer bij ons voor advies en mogelijkheden.

De stalen producten van Simply Steel:

Stalen binnenpuien

Geïsoleerde stalen buitenpuien

Trappen & hekwerken

Serres & daklichten

Verlichting

Wand- en plafondbekleding

Kijk ook
eens op:

Stalen kozijnen in Ibiza