Verschillende afwerkingen mogelijk

 Heeft u speciale wensen wat betreft de afwerking? Bij Simply Steel bieden wij u het voordeel van verschillende afwerkingen. Die afwerking wordt onder meer bepaald door het gebruik en de ruimte waarin het materiaal wordt geplaatst. Het maakt natuurlijk een groot verschil of een stalen pui binnen of buiten wordt toegepast. Het staal voor de buitentoepassingen wordt geschoopeerd (voorzien van een dunne zinklaag), waarna deze wordt gepoedercoat. Binnenpuien worden ook gepoedercoat, dit is mogelijk in alle RAL kleuren.

Alle keus in beglazing

Het staal van vandaag biedt u alle flexibiliteit om te voldoen aan uiteenlopende glaswensen: enkel gelaagd of geïsoleerd glas in vele soorten en maten. Bijvoorbeeld geluidswerend -, zonwerend-, of monumenten glas, HR+ of HR++ standaard uitgevoerd met een zwarte sponning.

Isolerend Monumentenglas
Authentiek in beeld en comfort binnenshuis is opgebouwd uit 3 mm planibel Top N glas gecombineerd met 3 mm monumentenglas met een afstandhouder van 4 mm. De U-waarde is 2.6 en met een kryptonvulling is zelfs 1.9 te behalen. Het monumentenglas is ook geluidswerend, en te combineren met veiligheidsvoorzieningen (gelaagd). Maar ook toepassing van kit of stopverf, metalen of houten glaslatten. Het is zelfs mogelijk om verwarmd glas toe te passen, een nieuw product met veel mogelijkheden.

Hang en sluitwerk

We hebben een aantal standaard producten maar u of uw architect kunnen sloten, handgrepen etc. kiezen die passen bij de uitstraling van uw project. Er zijn vele verschillende opties mogelijk in hang- en sluitwerk die toegepast kunnen worden. bijvoorbeeld driepuntsluitingen, deurdrangers, verschillende taatssystemen etc. Veelal kan uitgevoerd worden in overleg.

 

Simply Steel levert:

Stalen binnenpuien

Stalen buitenpuien

Trappen & hekwerken

Serres & daklichten

Accessoires & meubels

Afwerkingen

Kijk ook
eens op:

Stalen kozijnen in Ibiza